High Beauty

"Ved langes Gård"

Nytorv 8b

Dk-4200 Slagelse


Telefon: 61 26 94 24Åbningstider:

 

Mandag  Lukket

Tirsdag   9 - 17

Onsdag   9 - 17

Torsdag 10 - 19

Fredag    9 - 17

Lørdag    8 - 12

Søndag   Lukket
Single Lashes

Single eyelash extensions er perfekt for dig der er træt at mascara og vipperbuk, men stadig ønsker et naturligt look. Extensionsne vælges ud fra hvor meget dine vipper kan bære, for at skåne dine naturlige vipper! Vi vælger sammen det look der passer dig bedst.

Single lashes er teknikken hvor der påsættes én extension på ét naturhår.

For at beholde de smukke vipper bedst muligt, anbefales daglig afrensning med Lash Foam og en opfyldning ca. hver 3. uge, det kan dog variere fra person til person, hvor lang tid der går mellem opfyldningerne, hos nogle går der 2 uger mellem, andre 4 uger.

Man taber gennesnitlig 2-4 naturlige øjenvippehår om dagen!

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions!


Nyt sæt Single Lashes (2 timer) kr. 735,-

Standard opfyldning (1 time) kr. 420,-


Lille opfyldning (30-45 min.) kr. fra 210,-

Stor opfyldning (60+ min.) kr. fra 525,-


Aftagning (15-30 min.) kr. 155,-For gode råd til Single LashesLash Lift

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat. Ved Lash Lift må der ikke komme vand på vipperne i 24 timer efter behandlingen.


Lash Lift (45 min.) kr. 365,-

Lash Lift inkl. farve af øvre vipper (60 min.) kr. 450,-NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.